ΝΕΑ

Συμμετέχοντας στο Veikou Trail βοηθάς την We4all να ξανακάνει πράσινη την Ελλάδα!

Η MySportEvent μέσα από την διοργάνωση της, Veikou Trail 21/1/2024 προγραμματίζει δράσεις δενδροφύτευσης και καθαρισμού δασικών εκτάσεων και ακτών με σκοπό να ενισχύσει το θετικό αποτύπωμα για τα ελληνικά δάση και το φυσικό περιβάλλον.

Οι δράσεις αυτές θα γίνουν σε συνεργασία με την We4all, τον μη κερδοσκοπικό περιβαλλοντικό οργανισμό και επίσημο συνεργάτη του Ο.Η.Ε. στο πρόγραμμα Αποκατάστασης Οικοσυστημάτων. Η We4all ιδρύθηκε το 2018 μετά από την φωτιά στο Μάτι Αττικής.

Η δενδροφύτευση θα γίνει στις κατάλληλες δενδροφυτευτικές περιόδους, σύμφωνα με τις απαραίτητες άδειες των αρχών και με βάση τις μελέτες και εισηγήσεις δασολόγων και γεωπόνων της We4all, ενώ τα είδη των δέντρων θα επιλεγούν σε συνάρτηση με τη βιοποικιλότητα της κάθε περιοχής.

Ο κ. Δημήτρης Θώδης Διευθύνων Σύμβουλος της MySportEvent δήλωσε: «Προσπαθούμε να ξανακάνουμε πράσινη την Ελλάδα, φυτεύοντας κατάλληλα δέντρα σε περιοχές που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές αλλά και μέσα στις πόλεις μας, για μία καλύτερη ποιότητα ζωής για εμάς και τα παιδιά μας. Για το λόγο αυτό και ξεκινώντας από την διοργάνωση Veikou Trail με κάθε συμμετοχή βοηθάμε την We4all να φυτεύσει ένα δένδρο στην Ελλάδα!  Επίσης για να ενισχύσουμε αυτήν την ενέργεια δημιουργούμε φόρμα δωρεάς στην φόρμα εγγραφής καλώντας τους αθλητές και τις αθλήτριες που θα συμμετέχουν, να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια».

Ο κ. Γιάννης Ηλιόπουλος, συνιδρυτής της We4all, δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζουμε την MySportEvent στην «Περιβαλλοντική Συμμαχία», η οποία αποτελείται από εταιρείες και φορείς που υποστηρίζουν εμπράκτως το Περιβαλλοντικό και Κοινωνικό μας έργο. Ευχαριστούμε για την προσφορά τόσο την MySportEvent όσο και όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που μέσα από τις δωρεές τους και την παρουσία τους θα βοηθήσουν για αυτόν τον σκοπό.»

Οι δράσεις της MysportEvent σε συνεργασία με την We4all  δεν σταματούν στην δενδροφύτευση. Με την συμμετοχή των εθελοντών της αλλά και αθλητών και αθλητριών που θα δηλώσουν συμμετοχή, θα αναλάβουν να καθαρίσουν δασικές εκτάσεις και ακτές.

 Όλες οι δράσεις εντάσσονται στο πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης της MySportEvent.

Διοργάνωση

logo Small

Συνδιοργάνωση

Αποτελέσματα

2017

2018

2019

2020

2021

Επικοινωνία

Δευ - Παρ 10:00πμ - 14:00μμ

E: info@veikoutrail.gr

F: veikoutrail

S: www.veikoutrail.gr