ΝΕΑ

 

Η MYSPORTEVENT με συν διοργανωτή τον Δήμο Γαλατσίου, προκηρύσσουν αγώνα τρεξίματος την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024 με την επωνυμία "8ο Veikou Trail". Πρόκειται για την όγδοη χρονιά διεξαγωγής ενός αγώνα «ορεινού» τρεξίματος  που διεξάγεται γύρω και μέσα στο λόφο του άλσους Βεϊκου στο Γαλάτσι, καθώς και στην περιοχή των Τουρκοβουνίων.

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024 έρχεται το 8th Veikou Trail με συνδιοργανωτές την My Sportevent και τον δήμο Γαλατσίου.

Το 8th Veikou Trail έρχεται δυναμικά την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024, με την σφραγίδα της My Sportevent και συνδιοργανωτή τον δήμο Γαλατσίου και είναι η συνέχεια των πρώτων επτά πετυχημένων διοργανώσεων «ορεινού» τρεξίματος.

Πέντε μήνες μετά την άκρως επιτυχημένη διοργάνωση του τρέχοντος έτους, η Οργανωτική Επιτροπή είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ημερομηνία της ερχόμενης διοργάνωσης.

Η ανακοίνωση είναι σχεδόν τυπική, καθώς πάντα πραγματοποιείτε την 3η Κυριακή του Ιανουαρίου κάθε έτους και έχει καθιερωθεί στην μνήμη των δρομέων ορεινού τρεξίματος.

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε το 7ο Veikou Trail, η ποιο επιτυχημένη μέχρι στιγμής διοργάνωση, με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και για πρώτη φορά φιλοξένησε δρομείς από το εξωτερικό.

Στις 22 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε το 7ο Veikou Trail, η καλύτερη μέχρι τώρα διοργάνωση.

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε το 7ο Veikou Trail,η ποιο επιτυχημένη μέχρι στιγμής διοργάνωση, με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και για πρώτη φορά φιλοξένησε δρομείς από το εξωτερικό.

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από την εκκίνηση του 7ο Veikou Trail και η Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης θυμίζει τις ώρες εκκίνησης των αποστάσεων και ενημερώνει για σημαντικές πληροφορίες

Η διοργάνωση του Veikou Trail χρόνο με το χρόνο εξελίσσεται τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά. Για την κάλυψη των διαρκώς αυξανόμενων αναγκών της διοργάνωσης απαιτούνται περισσότερα υλικά και αναπόφευκτα τρόπος μεταφοράς τους.

Σελίδα 1 από 19

Διοργάνωση

logo Small

Συνδιοργάνωση

Αποτελέσματα

2017

2018

2019

2020

2021

Επικοινωνία

Δευ - Παρ 10:00πμ - 14:00μμ

E: info@veikoutrail.gr

F: veikoutrail

S: www.veikoutrail.gr