ΝΕΑ

Τελικά αποτελέσματα και διπλώματα συμμετοχής για το 7ο Veikou Trail

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε το 7ο Veikou Trail, η ποιο επιτυχημένη μέχρι στιγμής διοργάνωση, με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και για πρώτη φορά φιλοξένησε δρομείς από το εξωτερικό.

Η Οργανωτική Επιτροπή όπως είχε ενημερώσει μετά την ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων, προχώρησε στην ανάρτηση των τελικών αποτελεσμάτων της διοργάνωσης, αφού ελέγχθηκαν ενστάσεις και παρατηρήσεις.  

Τα τελικά αποτελέσματα είναι διαθέσιμα στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.veikoutrail.gr, στο πεδίο ΙΣΤΟΡΙΚΟ – VEIKOU TRAIL 2023 – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Επιπλέον ο κάθε δρομέας έχει την δυνατότητα να μπει στην καρτέλα του και να κατεβάσει το δίπλωμα συμμετοχής του, που αναγράφει το Ονοματεπώνυμο, την σειρά κατάταξης και τον χρόνο του.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Διαρκής ενημέρωση για το 7ο Veikou Trail παρέχεται:

Στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: https://veikoutrail.gr/

Από την σελίδα της διοργάνωσης στο facebook: https://www.facebook.com/veikoutrail/

Στο Instagram: https://www.instagram.com/veikoutrail/

“Τρέξε στο βουνό μέσα στην πόλη” 

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

Διοργάνωση

logo Small

Συνδιοργάνωση

Αποτελέσματα

2017

2018

2019

2020

2021

Επικοινωνία

Δευ - Παρ 10:00πμ - 14:00μμ

E: info@veikoutrail.gr

F: veikoutrail

S: www.veikoutrail.gr