ΝΕΑ

Το 2o Veikou Trail δίνει το παρόν στην ERGO Marathon Expo

#veikoutrail

Λίγο πριν φορέσουμε τα trail δρομικά μας παπούτσια και φύγουμε για το Άλσος Γαλατσίου ώστε να τρέξουμε στις ειδικές διαδρομές ενηλίκων και παιδιών, δίνουμε ραντεβού για μια καλύτερη γνωριμία στην ERGO Marathon Expo. To 2o Veikou Trail, από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου, για μία ακόμα χρονιά, μέσω του περιπτέρου της διοργανώτριας εταιρίας του Sportevent, θα έχει δυναμική παρουσία στην κορυφαία έκθεση που αφορά το τρέξιμο και τους λάτρεις του.

Στο περίπτερο 75, οι επισκέπτες της έκθεσης, θα μπορούν να πληροφορηθούν για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν στο Veikou Trail, από τις προϋποθέσεις συμμετοχής μέχρι συμβουλές για το οριενό τρέξιμο. Παράλληλα, θα δοθεί η δυνατότητα επιτόπου εγγραφής σε όσους ενδιαφέρονται να τρέξουν τον Ιανουάριο μαζί μας.

Πέρα από το 2ο Veikou Trail, θα παρέχεται επίσης ενημέρωση και για τους υπόλοιπους αγώνες που φέρνουν τη σφραγίδα της Sportevent όπως το 4ο Lycabettus Run. Η δυνατότητα επιτόπου εγγραφής ισχύει και για τους συγκεκριμένους αγώνες.

Τις ημέρες της έκθεσης θα κάνει πρεμιέρα και η ανανεωμένη ενημερωτική ιστοσελίδα www.sportevent.gr. Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες του δρομικού κοινού, σχεδιάστηκε με γνώμονα την φιλική και άνετη πλοήγηση. Ο χρήστης θα μπορεί να αντλεί πληροφορίες εύκολα με χρήση φίλτρων , όπως καλεντάρι αγώνων, αποτελέσματα. Φυσικά θα συνεχίσει να ενημερώνεται με εξειδικευμένα επιστημονικά άρθρα.

Παρούσες στο περίπτερο θα είναι και οι προπονητικές υπηρεσίες SE Training, που μέσα από τα προγράμματα της βοηθούν μικρούς και μεγάλους να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση ενώ εκείνους που έχουν πάθος με το τρέξιμο να πετύχουν τον δρομικό τους στόχο τόσο στα 5 και 10 χλμ όσο και στον Ημιμαραθώνιο ή Μαραθώνιο.

Η έκθεση ανοίγει τις πύλες της για το δρομικό κοινό και όχι μόνο, την Πέμπτη 09/10.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της έκθεσης:

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου : 13.00 - 20.00
Παρασκευή 10 Νοεμβρίου : 10.00 - 20.00
Σάββατο 11 Νοεμβρίου : 10.00 - 20.00 

Σας περιμένουμε!!!!

 

Περισσότερες πληροφορίες για το event που θα διοργανωθεί θα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.veikoutrail.gr και στη σελίδα facebook www.facebook.com/veikoutrail.

 

veitrailsp

Διοργάνωση

Συνδιοργάνωση

Αποτελέσματα

2017

2018

2019

2020

2021

2022

2023

Επικοινωνία

E: info@veikoutrail.gr

F: veikoutrail

S: www.veikoutrail.gr