Print this page

Η εταιρία αθλητικών ειδών New Balance χορηγός στο 1ο Veikou Trail

Η εταιρία αθλητικών ειδών New Balance θα είναι χορηγός και θα στηρίξει τις προσπάθειες των δρομέων που θα συμμετέχουν στο "1ο Veikou Trail".

H Νew Balance έχει μια ιστορία ενός αιώνα. Ιδρύθηκε το 1906 στο Bellmont της Μασαχουσέτης και για πενήντα χρόνια έφτιαχνε ορθοπεδικά παπούτσια. Στις δεκαετίες του '50 και '60 όλο και μεγαλύτερος αριθμός δρομέων κατέφευγε στη New Balance γιά να παραγγείλει αθλητικά παπούτσια ειδικών προδιαγραφών, με αποτέλεσμα η εταιρεία να αποκτήσει μεγάλη πείρα και τεχνογνωσία σε αυτόν τον τομέα.

Fresh Foam Gobi

Fresh Foam Gobi

Το 1972 λανσάρισε το μοντέλο "320" που χαρακτηρίστηκε σαν το Νο1 αθλητικό παπούτσι της αγοράς και της έδωσε διεθνή υπόσταση. Από τότε ανέπτυξε μια σειρά τεχνικών χαρακτηριστικών και τεχνολογικών καινοτομιών που την έφεραν στις πρώτες θέσεις πωλήσεων αθλητικών παπουτσιών σε όλο τον κόσμο. 

Η εταιρεία New Balance έχοντας τα τελευταία χρόνια μια αξιοπρεπή και ταυτόχρονα δυναμική παρουσία στο χώρο του τρεξίματος, βρίσκεται κοντά σε αθλητές με κοινό παρονομαστή την αγάπη για το τρέξιμο και τον αθλητισμό. Η ομάδα μας, αποτελούμενη από αθλητές (Χριστόφορος Μερούσης, Μαγδαληνή Γαζέα, Παντελής Καμπαξής κ.α) με βασικό χαρακτηριστικό την μαχητικότητα και τον ενθουσιασμό, αγωνίζεται καθημερινά με προσήλωση στο στόχο της, φορώντας και προωθώντας τα προϊόντα μας σε αγώνες και προπονήσεις.

Πρόκειται για μια συνεργασία που στηρίζεται στην αμοιβαία υποστήριξη και στο σεβασμό με βασικό στόχο την ανάδειξη της πολύτιμης συμβολής του τρεξίματος στην καθημερινότητα μας και τη διάθεση να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για πολλά νέα ταλέντα.

Η εταιρία αθλητικών ειδών New Balance είναι ένα από τα τρία σημεία παραλαβής του πακέτου συμμετοχής για το 1ο Veikou Trail!

Κατάστημα New Balance εντός Εμπορικού κέντρου "The Mall Athens" (Μαρούσι)

Σάββατο: 10:00πμ - 20:00μμ

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής